Fra krøller/frizzy til silkeglatt hår

Så klart er min første "How to" innlegg om håret mitt. Hvorfor? Fordi dette var mitt største problem noen sinne!

Jeg har et elsk/hat-forhold med det og jeg tror de fleste kvinner forstår meg her. Håret mitt hører ikke etter, det er frizzy og har sin egen personlighet (en ganske irriterende faktisk). Jeg brukte mye tid på nett, på leting etter en løsning på problemet. Men jeg tror jeg endelig fant den beste måten å temme det på.

Først vil jeg liste opp hva du trenger:

- Hårføner (dooh!) med konsentrator

- En varmebeskyttende spray - dette er et must når du bruker varme på håret ditt

- En stor rund kjeramisk børste som du bruker sammens med hårføneren

- En normal liten rund børste

- En rettetang

- Organisk argan olje

Jeg er så dårlig til å rotere hårbørsten slik som en frisør. Men jeg oppdaget at det funker å la hårbørsten gli igjennom flere ganger. Denne teknikken går raskt og virker veldig bra for meg. Det er akkurat som å børste håret.

Hemmeligheten bak dette er enkel: ha tålmodighet, mye av det! Du skal bruke hårføneren flere ganger på samme delen av håret, til det blir helt tørt. For meg så var den største feilen at jeg ikke fikk håret helt tørt. I starten var alt ok, men etter en stund startet det å se ut som en sopp... Så å ha tålmodighet og bruke børsten er veldig viktig for meg.

Trikset med rettetangen er at jeg stort sett bruker den på den nederste delen av håret mitt. Det gir glans og håret legger seg på skuldrene slik jeg vil. Dette er noe du ikke trenger å gjøre vist du allerede har rett hår.

Det siste jeg gjør når jeg er ferdig med rettetangen er å bruke argan olje på tuppene. Dette er for å tilføre fuktighet og den reparerer det. Du trenger bare 3-4 dråper, men bare ha det på tuppene. Ferdig!

~ ~ ~

En ting du kan huske er å ha det moro! Det er det viktigste med alt du gjør. Elsk håret ditt og det elsker deg tilbake.

Takk for at du leste dette og håper du liker videoen (den er på engelsk):

 3 kommentarer

mila

11.02.2015 kl.00:42

kjempe fin video=) uheldigvis har jeg skikkelig krøllete og stygt hår så dette fungerer ikke på meg... :/ får så masse tover i håret så får ikke engang gredd det når det er vått hehe. men superbra video=)

Sabina

11.02.2015 kl.01:29

Tusen takk, Mila! Håret mitt er ikke så krøllette, men med ditt hår så er det kanskje bedre å bruke rettetang og ta mindre hår i gangen!

Elin Lilleås

19.02.2015 kl.16:56

Hei! Så fin blogg du har (elsket videoen din). Jeg syns du burde lage mange flere videoer, fordi det var du virkelig flink til. Jeg hadde blitt glad om du kanskje kunne titte innom på bloggen min også:D Gleder meg til det kommer flere innlegg :-D!

Skriv en ny kommentar

Sabina

Sabina

27, Meldal

Hei! Takk for at du stakk innom. Jeg heter Sabina, en jente fra Romania som flyttet til Norge for ett bedre liv (åpenbart). Jeg fant et sted jeg kan kalle hjem. Alt jeg har lært om livet så langt vil jeg gjerne dele med deg. Håper at det jeg deler kanskje er til hjelp, eller nyttig for deg. "It's complicated, but I love it!" P.S.: beklager vist jeg krøller til norsken, jeg lærer fortsatt.

Kategorier

Arkiv

hits